خانه » آموزش » مدیریت » ۷ میلیارد نفر جمعیت جهان چه کار می‌ کنند؟

۷ میلیارد نفر جمعیت جهان چه کار می‌ کنند؟

می دانید که برای شروع و انجام هرکاری نیاز است تا داده ها و اطلاعات مربوطه  را جمع آوری کرده و بعد آنالیز و تجزیه تحلیل با استفاده از ابزارهای تصمیم گیری، بهترین تصمیم را اخذ نماییم. این تصمیم می تواند در مرحله طراحی، پیاده سازی و اجرا و یا حتی تست نهایی باشد. لذا برای تصمیم درست لازم است تا اطلاعات درستی در اختیارمان باشد که همانطور که می دانید امروزه اطلاعات از اهمیت بالایی برخوردار هستند و شاید حتی بد نباشد که بدانید خیلی از سرویس های بوجود آمده در دنیای وب امروزی هدف اصلی آنها جمع آوری اطلاعات و یا دیتا ماینینگ است. به عنوان مثال عرض می کنم که سرویس شبکه اجتماعی فیس بوک با توجه به آنالیز “لایک” های شما پیشنهادات مشابهی جهت لایک کردن و یا حتی تبلیغاتی در آن راستا برای شما نمایش می دهد. مثلا بنده شخصیت ها و قهرمان های بوکس را دنبال می کنم. در تبلیغات صفحه اصلی من بنرهای فروش کفش های بوکس، دستکش بوکس، تی شرت محمد علی کلی و غیره به بنده نمایش داده می شود که به این نوع تبلیغات، تبلیغات هدفمند گفته می شود.

همانطور که اشاره کردم امیدوارم ارزش و اهمیت اطلاعات برای مدیران و صاحبان کسب کارها  روشن شده باشد. مطلبی جالبی در zoomit دیدم تحت عنوان ” ۷ میلیارد نفر جمعیت جهان چه کار می‌ کنند؟ ” شاید برای خیلی از خوانندگان عزیز مطلب بسیار جذابی باشد و  با توجه به منابع یاد شده در تحقیق موسق به نظر می آید. البته از روش تحقیق و آمار گیری شان اطلاعی ندارم ولی کار بسیار جالبی کردند و بخاطر کاربردی بودن برای مدیران و کارآفرینان و جوانان جویای نام به نظر آمد که با شما هم به اشترک بگذارم.

3f540c3d-23aa-40af-8c84-16cc5f6c329e-original

تقریبا نیمی از جمعیت دنیا کار نمی‌کنند

کودکان گروه بزرگی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند که هنوز به سن اشتغال نرسیده‌اند. به نظر شما وقتی که این کودکان تا چند سال آینده به سن کار برسند و تقریبا دو میلیارد نیروی کار به نیروی کار جهانی اضافه شود، دنیای ما چه تغییری خواهد کرد؟ آیا دستمزد نیروی کار پایین می‌آید؟ آیا آن‌ها کارهایی را ایجاد خواهند کرد که تاکنون وجود نداشته است؟ یا مهارت‌های جدیدی که تاکنون مانند آن را ندیده‌ایم؟

از هر پنج نفر هنوز یک نفر کشاورزی می‌کند

داشتن شغل همیشه تنها راه برای کسب درآمد نبوده است. صدها سال پیش کشاورزی روشی معمول برای گذران زندگی بوده است. امروزه از هر پنج نفر یک نفر کشاورزی می‌کند و این کاملا منطقی است. چرا که ما برای تأمین تغذیه خود به کسی که کشاورزی کند نیاز داریم. اما انسان‌ها به همان اندازه‌که روبات‌ها و ماشین آلات صنعتی کار می‌کنند سریع نیستند و نمی‌توانند با آن‌ها رقابت کنند. آینده‌ی آن‌ها چه خواهد شد؟

شما امروز چه کار می‌کنید؟

این اینفوگرافی، تصویری از دنیای امروز ماست و این‌گونه باقی نخواهد ماند. پس اگر شما دانش آموز یا دانشجو هستید و به دنبال آغاز یک استارت‌آپ یا در جست‌وجوی کار هستید بهتر است از خود بپرسید: «من یاد می‌گیرم امروز را بسازم، یا فردا را؟»

 

مقاله کامل و منبع:zoomit.ir

آموزش برنامه نویسی اندروید

درباره مهدی تاجیک

مهندس نرم افزار و مدیر پروژه. از سال 82 برنامه نویسی رو بصورت جدی شروع کردم و از سال 90 برنامه نویسی اندروید می کنم. علاقه زیادی به یادگرفتن و یاد دادن دارم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
error: Content is protected !!